Brændte mandler
Spurgte igår på min insta story, om folk var interesseret i opskriften på de lækre brændte mandler, som jeg fik af min søde kollega Emilie – folk var på, så jeg hoppede i køkkenet selv og lavede en portion, mums! Opskriften kommer her:
Alt du skal bruge er:
200 gram flormelis, 200 gram mandler, 1 dl vand…. Hvis man er glad for lakrids, kan man tilføje lakridspulver i gryden….
Fremgangsmåde:
Hæld alle ingredienserne i en gryde og skru op for varmen så det begynder at koge. Man skal røre rundt med en grydeske hele tiden! Pludselig tørre massen ind og bliver til en slags pulver – det er perfekt. Bliv ved med at røre rundt, massen vil smelte igen og sætte sig blankt om mandlerne. Nu er de klar til at komme op af gryden. Hæld dem over på et stykke bagepapir, tag dem fra hinanden med to gafler inden de tørre og klister sammen….
Lad dem køle af og ellers er det bare 3,2,1 SPIS!
De er perfekte til jule snack bordet – eller som en lille værtindegave, hvis du pakker dem ind i et lille glas eller en pose, som på billedet!
Ingen kommentarer endnu