Throwback til Thailand – Panang karry
Min barndoms veninde og jeg har købt endnu en rejse til Thailand – vi tager afsted til marts og vi glæder os åndsvagt meget !!! Men mere om det snart….
Sarah er en stjerne i et køkken og her forleden tryllede hun lige en lækker Panang karry frem i køkkenet, og tankerne faldt helt tilbage til vores tidligere rejse til Thailand. Deler opskriften med jer her, den er MUMS ↓
Alt du skal bruge er:
1 spsk olie
1 spsk karrypasta
1 dåse fed kokosmælk
600 gram kylling
1 dl vand
1 spsk fiskesauce
1/2 spsk sukker
10 kaffir limeblade
Fremgangsmåde:
Kom olie og karrypasta i en sauterpande og steg kort. Kom derefter et par spsk af kokosmælken i, tilsæt kyllingen og steg et par minutter. Kom nu resten af ingredienserne i og lad det koge op. Lad det simre i 20-30 minutter imens du koger dine ris. Pynt din Panang med limeblade, chili og frisk lime!
Velbekomme venner!
Ingen kommentarer endnu