Lækre thai dunser
Her til aften har jeg lavet thai dunser til aftensmad! De er altså (hvis jeg selv skal sige det) mega lækre – jeg laver altid en god stor portion, så er der til frokost et par dage – ellers kan man også sagtens fryse dem ned….
Her kommer opskriften til ca 25 stk ↓
Alt du skal bruge er:
1 kilo hakket kyllingekød
2 æg
3 spsk hvedemel
1 chili (uden kerner)
ca 5 cm ingefær (alt efter smag)
ca et halvt bundt friske koriander (alt efter smag)
Salt & peber
Fremgangsmåde:
Alle indgredienserne skal ned i en skål, tilføj en lille smule vand. Rør det hele sammen til en god fars. Når det hele er rørt sammen skal skålen i køleskabet i ca 30 minutter så farsen lige kan trække sig sammen. Find nu to skeer frem og form dem som små dunser på en varm pande – jeg steger i kokosolie….
Velbekommen (smiley med tunge ude emoji)
Ingen kommentarer endnu