Svampe bygotto
En lækker svampe bygotto
Alt du skal bruge er: (stor portion)
3 fed hvidløg
1 stor bakke persille
1 pakke frisk estragon
1 citron
Ca 500 gram blandet svampe
1/2 liter piskefløde (kan også bruge madlavningsfløde)
1 pakke parmesanost
1 pose perlebyg
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
Sæt perlebyg over og kog det til 90% (så der stadig er bid i)
Skyl og skær alle svampene ud. Hak urterne med et fed hvidløg samt skallen fra citronen.
Steg alle svampene på panden til de bliver mørke og sprøde – slå på et fed hvidløg med skral og lig det på panden med svampene. Når svampene er færdige så fjern hvidløget.
Kom nu svampene op i gryden med perlebyg (som er 90% færdige og er taget af komfuret)
Bland urterne ned i gryden med perlebyg og svampe – bland det godt rundt. Tilføj halvdelen af fløden og bliv ved med at rør rundt. Pres nu citronen ned i og lad det stå imens du river parmesanosten. Tilføj osten og til sidst resten af fløden. Smag til med salt….
Man skal blive ved med at røre rundt så det ikke brander på nede i bunden.
Jeg tilføjer lidt billeder så i nogenlunde kan se det step by step!
Skriv hvis i har spørgsmål!
Velbekomme
Er opskriften til én potion?