Serie søndag...

Svampe bygotto

En lækker svampe bygotto

Alt du skal bruge er: (stor portion) 

3 fed hvidløg

1 stor bakke persille

1 pakke frisk estragon 

1 citron

Ca 500 gram blandet svampe

1/2 liter piskefløde (kan også bruge madlavningsfløde)

1 pakke parmesanost 

1 pose perlebyg

Olie til stegning 

Fremgangsmåde:

Sæt perlebyg over og kog det til 90% (så der stadig er bid i)

Skyl og skær alle svampene ud. Hak urterne med et fed hvidløg samt skallen fra citronen.

Steg alle svampene på panden til de bliver mørke og sprøde – slå på et fed hvidløg med skral og lig det på panden med svampene. Når svampene er færdige så fjern hvidløget.

Kom nu svampene op i gryden med perlebyg (som er 90% færdige og er taget af komfuret) 

Bland urterne ned i gryden med perlebyg og svampe – bland det godt rundt. Tilføj halvdelen af fløden og bliv ved med at rør rundt. Pres nu citronen ned i og lad det stå imens du river parmesanosten. Tilføj osten og til sidst resten af fløden. Smag til med salt….

Man skal blive ved med at røre rundt så det ikke brander på nede i bunden. 

Jeg tilføjer lidt billeder så i nogenlunde kan se det step by step!

Skriv hvis i har spørgsmål!

Velbekomme

2 kommentarer

  • Nicoline

    Er opskriften til én potion?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeanne_js

      Nej det er til en stor portion! Vi spiste 4 mennesker og der var stadig meget tilbage – som i du kan spise det både til frokost og til aftensmad igen og igen 😂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie søndag...