Chup chup chup

Krea mus….

Da jeg var barn var jeg faktisk ret kreativ – jeg lavede små søde nisser til jul og fine kyllinger til påske! Jeg lavede smykker, tegnede osv….

Men nu ældre jeg er blevet har jeg tabt lidt det kreative… Altså jeg synes da det kan være hyggeligt at sidde og lave perleplader med ungerne på mit arbejde (læs mere om hvad jeg arbejder med her) Men ja, jeg har nok bare affundet mig med at jeg ikke længere er den vilde krea mus…

men men men, så en dag tog min søde veninde Emilie fat i mig, og spurgte om jeg ikke ville med i Creative Space – jeg tænkte først bare nej tak… Det skal lige siges at Emilie er den vildeste krea tøs! Men vi skulle finde på en fælles gave til en kollega, så jo det kunne da være sjovt at male en kop – så blev der da også en meget personlig gave!

Vi kom derind, og lige så snart jeg trådte ind af døren og så alt det man kunne lave og alle de forskellige farver man kunne male med, ja så var jeg solgt !! Jeg blev helt grebet af stemningen og jeg synes det var det fedeste !!

Det jeg rigtig godt kan lide ved Creative Space er, at man vælger den ting man gerne vil male – der er alt for en kop, til en skål eller en heste figur… Man kan virkelig lave mange forskellige ting! Når men det der er smart, er at man kun betaler for den ene skål man vælger –  også sidder man bare med hele farveskalaen og kan give den fuld gas med det kreative! Så aflevere man ens ting når man er færdig, også kan man komme en lille uge efter og hente det…

Det er noget jeg virkelig er blevet fan af, og vil klart have nogle flere veninder med derind! Det virkelig mega hyggeligt – så bare lige en varm anbefaling herfra, hvis du ikke ved hvad dig og din veninde eller mor skal lave på jeres næste date!

I kan tjekke deres i Instagram ud her og blive lidt inspireret….

Her et mit sidste nye værk ↓

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chup chup chup