Mexi night

1 år ældre….

Igår den 13 september havde jeg fødselsdag! Det er unden tvivl min yndlings dag – jeg elsker at have fødselsdag. Håber aldrig jeg bliver “for gammel” så jeg bliver en af dem, som bare synes det er lidt ligemeget….

Min dag startede 6.45 hvor min sødeste veninde Sarah stod og bankede på mit vindue med flag (havde fået af vide jeg skulle stå klar i tøjet på det tidspunkt) Jeg troede vi skulle spise en stille og rolig morgenmad sammen, men der tog jeg fejl! Jeg fik besked om at sætte mig ud i min bil og køre efter Sarah…. Så det gjorde jeg – uden at vide noget som helst om hvor vi skulle hen… Vi kører på mortervejen og drejer af – tænker strakt hvad skal vi dog lave her?! Indtil vi holder udeforan min anden dejlige veninde Liv’s lejlighed !! Siger til Sarah: “hvad laver vi her kl. 07 om morgen”…..

Vi ringer på og bliver lukket ind – i døren står Liv og hendes søde kæreste Dennis og råber TILLYKKE! De havde været tidligt oppe og lave alle mine yndlings ting til et meget lækkert morgenbord. Alt det havde de aftalt og jeg havde intet fundet ud af – det skal lige siges at de to også lavede den vildeste surprise for mig. Altså jeg er ikke et sekundt i tvivl, jeg har bare verdens bedste veninder !!!

img_6826

Så skulle jeg på arbejde, hvor jeg bliver mødt af en masse børn der kommer løbende og råber tillykke, de synger sange, har lavet flotte gaver og der bliver delt 100 krammer ud. Børn er bomben !!

Efter arbejde tog jeg hjem i min lejlighed hvor min søde familie ventede på mig. De havde pyntet min lejlighed med flag og balloner og mit spise bord var fyldt med flotte gaver! Vi spiste lækre kager fra Leckerber og hyggede (hjerte øjne emoji)

img_6837 img_6852 img_6854

Da det blev aftensmad’s tid tog vi ind til byen, for jeg havde bestilt bord på Bistro Royal – jeg ELSKER bøf, fritter og bearnaise, så det skulle jeg da bare ha’ på min fødselsdag! Da vi kommer frem til vores bord sidder Liv og Sarah der allerede og de havde pyntet hele bordet med en masse flag og den smukkeste buket blomster – igen, verdens bedste veninder (rødt hjerte emoji)

img_6858 img_6860img_6862 img_6870img_6873

Jeg havde verdens bedste fødselsdag, det er slet ikke så slemt at fylde 26 år!

img_6888

2 kommentarer

  • Louise

    Du har simpelthen sådan en fin stil. Vil du ikke skrive, hvor dit tøj er fra i dine indlæg? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeanne_js

      Hej Louise,
      Hvor er du sød! Du kan tro jeg gerne vil skrive hvor mit tøj er fra ☺️ Kjolen er fra Zara, har faktisk skrevet et indlæg om den tidligere hvor der er et link til den. Kimonoen er fra Emmeline Othine (søg evt på Instagram) sig endelig til hvis der er mere du vil vide! 😊

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexi night