Torsdags tip’eren: Syltede rødløg

Køleskabsgrød

Søndag betyder for mig ren afslapning – det er den dag på ugen hvor jeg ofte prøver ikke at have vilde planer! Så kan man lade op til en ny uge og forberede lidt… Jeg elsker de søndage hvor jeg får gjordt min lejlighed ren og forberedt lidt mad til ugen man går imøde!

Idag skal dette indlæg handle om morgenmad, meget nem morgenmad! Faktisk kan du forberede din morgenmad imens du alligvel er i køkkenet, for at lave aftensmad – eller bare inden du går i seng….

Det er den berømte overnight oats og opskriften kommer her ↓

Basic opskriften er meget simpel og den består af:

1 dl skyr
1 dl mælk
1 dl havergryn
1 spsk chiafrø

Så kan man ellers tilføje det man gerne vil have ens grød skal smage af fx: frosne hindbær (som har fået er opkog), kakaopulver, kokosmel, vaniljepulver eller hvad man godt kan lide!

Bland det hele i en tupperware, luk den til med et låg også skal det ellers bare i køleskabet natten over… Om morgen kan man så give den gas med toppen – lige hvad man bedst kan lide!

God søndag derude (High five emoji)

90eb4c45-b25f-480f-a8a7-798ec00dc22b bc7b276e-f203-4b2f-aa6d-ba9b334c15962a281f59-2b3a-44c9-b131-411a05eff322

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags tip’eren: Syltede rødløg