Weekend glimt

Torsdags tip’eren: Syltede rødløg

Hvis i lige skal gøre jeres madder, burger eller salater lidt ekstra lækre så læs med her:

Basis syltelage som også kan bruges til både agurker, græskar og andet:

1 dl eddike og 1 dl vand (jeg bruger hyben men man kan også bruge æbleeddike eller andet lignende)
Saften fra en halv citron, appelsin eller grape. Hvis du bruger citron er det en god ide at tilsætte 1 spsk rørsukker også.
Salt, peber, og lidt tørret timian

Kom alt i en gryde og kog det op sammen med 4 rødløg skåret i helt tynde skiver. Sluk efter 5 minutters tid når det har kogt lidt. Lad det køle af og kom det i et glas på køl…..

53ae0205-d10b-41ae-9a6c-5ee2f65fbb47 c7bbae77-57e6-48aa-ad5c-ade02ff0c9d2

Rødløgene kan holde sig på køl i ca 14 dage – velbekommen!

2 kommentarer

  • Louise

    Tak for opskriften. Den skal jeg helt sikkert prøve 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeanne_js

      Dejligt du vil prøve den, jeg synes den er rigtig god! God fornøjelse 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend glimt