Mandags træning...

6 års dag….

I fredags havde jeg kendt min dejlige veninde Matilde (også kendt som Helse Matilde) i 6 år!

Igår valgte vi at det skulle fejres (ballon emoji). Først var vi forbi Matilde’s søde forældre, fordi jeg skulle møde den kære Frank! Frank er det nye medlem i familien. Han er en hund og han er simpelthen for lækker. Blev totalt forelsket!

Efter vi havde hygget og leget med Frank kørte vi ind til byen for at spise en lækker middag. Vi havde begge glædet os voldsomt meget, for vi havde på forhånd besluttede hvad menuen skulle stå på.

BØF, BEARNAISE & FRITTER – og så på en hel almindelig tirsdag aften! Vi tog ind forbi
Spisestedet Overfor og jeg vil bare lige sige, at det er en af de bedste bøffer med bearnaise og fritter jeg længe har fået! Jeg skal helt klart tilbage, så jeg kan kun varmt anbefale stedet. Vi gik derfra med meget glade og mætte mavser.

Alt i alt en dejlig dag med min skønne Helse Else, fyldt med en masse grin og hygge – sådan er det altid når jeg er sammen med Matilde. Veninder er bomben og det er vigtigt at sætte pris på dem
(rødt hjerte emoji)

img_6647 img_6648 img_6652

P.S Hvis du mangler en veninde, så har Matilde lavet en gruppe på facebook hvor du kan bruge gruppen til at lede efter træningsmakkere eller veninder i den by eller det område du bor i  – du kan finde siden HER!

 

2 kommentarer

  • Louise

    Hvor hyggeligt! Han er altså bare for sød ham Frank 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeanne_js

      Det var rigtig hyggeligt ☺️ Jaaa, Frank er alt for skøn!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags træning...