Sommerens must have!

Á la p-tærter…

Jeg har en kæmpe svaghed for p-tærter! Det er altså en undervurderet ting….

Når men jeg har prøvet at lave mine egne – i en sundere udgave. Det er ikke fordi man tænker de smager fuldstændig ligesom de originale p-tærter. Men jeg synes faktisk de blev gode, så derfor deler jeg lige opskriften med jer (high five emoji) Og så vil jeg lige sige at det er en god og sund(ere) snack, hvis den søde tand skulle melde sin ankomst!

Alt du skal bruge er:

2 poser sukkerfrie skumfiduser (kan købes i helse butikker)
1 pose usaltet peanuts
2 pakker chokolade (jeg har brugt mørkt chokolade, 70%)

Fremgangsmåde:

Skumfiduserne skal smeltes i en gryde, tilsæt 2 spsk vand. Når det de er smeltet tilsætter man nødderne, jeg kom ca 4 håndfulde i. Når du har rørt det hele sammen laver man små “klatkager” på et stykke bagepapir – og så skal de i køleskabet, ind til de er nogenlunde faste.

Nu tager man en ny gryde frem og laver et vandbad, så man kan smelte chokoladen – og så skal de ellers bare overdækkes med chokolade. Når du er færdig med at lege med chokoladen og selvfølgelig har slikket chokolade skeen ren, så skal de tilbage i køleskabet ind til chokoladen har sat sig. Nu er der bare tilbage at spise de små banditter – Det er en god ide at opbevare dem i køleskabet.
God fornøjelse (smiley med tungen ude emoji)

img_2949img_2951img_2950img_2931img_2948

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens must have!