Emmeline Othine!

Der bor en bager…..

I Tisvildeleje (node emoji)….. Igår var jeg et smut forbi Tisvildeleje sammen med min dejlige veninde Sarah! Det var vi fordi at Sarah havde spottet en hyggeligt lille bager. Nemlig Brød & Vin som ligger på Hovedgaden 60….

Må sige at det bare er et mega hyggeligt sted! Top lækker morgenbrød, gode søde sager også til en virkelig billig pris… Man kan også spise frokost og drikke lækker vin (what’s not to like)

Så vil jeg bare sige at der er en skøn ro også er menneskerne i Tisvildeleje virkelig søde! Ikke fordi folk ikke er søde andre steder – men Sarah og jeg sidder udenfor, og så kommer der en sød dame og siger: “det ser godt nok hyggeligt ud, piger”…. Lige efter kommer der en mand forbi og siger: “I ser sgu godt ud tøser”…. Det sker altså ikke så tit i København – og det er ikke fordi jeg selv er god til at give komplementer til fremmede, men man burde gøre det for man bliver da bare så glad!

Når man hvis du skal på en søndags køretur eller hvis du bare ligger vejen forbi Tisvildeleje – ja så burde I virkelig smutte forbi Brød & Vin!

God søndag venner (sol emoji)

img_6561 img_6562 img_6566 img_6569 img_6574 img_6575 img_6577

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emmeline Othine!