Har du ondt i kroppen?

Prikker og slå om kjoler

Jeg har været på shopping med min bedste shopping’buddy – nemlig min far!

Han er den bedste at tage med ud når jeg skal shoppe. Han har mega meget tålmodighed også går han all in når der er noget bestemt jeg er på jagt efter – også er han top ærlig (hænder der klapper emoji)

Vi var en tur i Hørsholm midtpunkt, jeg gik i Vero Moda og faldt over den flotteste kjole med prikker på
(i kender den sikkert godt). Den var der desværre ikke i min størrelse – så jeg ringede til deres afdeling i Lyngby storecenter og fik med det samme lagt en til side!

Af stig af sted med os! Vi kommer ind i butikken og jeg prøver den der er lagt til side til mig – det var kærlighed ved første blik (ja man kan godt blive forelsket i tøj)…. Jeg går glad ud og viser den til min far og han var heldigvis enig! Så kom den søde dame som var på arbejde og sagde at hun lige nu havde fundet en i grøn – selvfølgelig i min størrelse…. Jeg hopper i den grønne og viser den til min far, og han siger med det samme: “du må jo ha’ dem begge”… Jeg elsker den mand, og jeg kunne ikke være mere enig!

De er møg eftertragtet og jeg var bare heldig lige at få fat i to – de er udsolgt på nettet. MEN jeg hørte fra de søde damer i Vero Moda at de får nye kjoler hjem igen den 30/31 august i flere farver – så hold øje tøser, tænker det er et MUST HAVE (hjerte øjne smiley emoji)

img_6051 img_6052 img_6053 img_6054

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du ondt i kroppen?