Alicante guide #part2

Sidste feriedag….

Ja, så kom dagen…. Min sidste feriedag! Jeg har haft 3 ugers sommerferie, som bare er fløjet afsted – det gør tiden jo når man har det sjovt, er det ikke det man siger?!

Vi landede fra Spaninen igår eftermiddags, og ja jeg har taget solen med hjem (sol emoji)

Idag har jeg hygge med mine forældre, de bor i Nivå som ligger op nordpå. Vi besluttede os for at køre en tur til Gilleleje havn. Det er altså bare et rigtig hyggeligt sted. Man spiser god mad og stemningen er i top – et ægte ferie sted (når solen skinner som idag)

fullsizerender-8 img_5628

Dagens frokost ↑

Da vi var færdige med at nyde maden og vejret i Gilleleje havn kørte vi lidt videre. Små 4 kilometer væk lå der en fin perle, nemlig Casablanca – da jeg trådte ind fik jeg allerede et lille flash back til ferie i udlandet. Der er simpelthen så mega hyggeligt! Det er en restaurant og en cafe med en lille butik fyldt med marrokansk brugskunst man kan købe. Vi spise der jo ikke af gode grunde (mavserne var fyldte) men det mad vi så andre fik, så rigtig lækkert ud. De har den hyggeligste baggård, jeg kunne ha’ siddet der i timevis! Jeg skal helt klart tilbage og spise en dag.

img_5634

Jeg kunne ha’ købt mig fattig, for jeg elsker alle slags skåle og fade. Det gjorde jeg dog ikke, men jeg fik købt en lille fin skål som skal med hjem og pynte på Strandboule!

img_5640-2

Jeg håber i nyder sommerdagen idag!

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alicante guide #part2