Det artige bræt....

Ristaffel

Ristaffel, jeg er kæmpe fan – det er jo mega lækkert og man kan gå amokka i toppings !!! Så hvis du skal stå få aftensmaden i aften så kunne det måske være en mulighed….

Her kommer en nem og overskuelig opskrift ↓

Alt du skal bruge: (til 4 sultne personer)

4 dl basmatiris
2 kyllingebryst
2 boullionterninger
1 rødløg
2 spsk karry
1/2 revet æble
5 dl madlavningsfløde
2 dl af boullion fra kyllingen
2 dl mælk
evt. lidt majsstivelse

Toppings……

Fremgangmåde:

Start med at sætte risen over. De skal koges med 8 dl vand.

Kom herefter kyllingen i en gryde med 1 liter vand og de 2 boullionterninger – sæt det i kog, de skal koge ca. et kvarter (vi skal bruge vandet til vores karrysovs).

Nu skal vi lave karrysovsen: Frem med en pande og svits løget med karry og det revet æble. Tilføj 2 dl af vandet fra kyllingen og mælken, det skal koges op. Tilsæt nu kylling (skåret i små stykker) og herefter madlavningsfløde og lad det stille og roligt koge op igen. Smag til med salt og peber! Hvis du ønsker en tykkere konsistens kan du komme lidt majsstivelse i…..

Nu kommer vi til alt snitte arbejdet…. Her er der frit spil!
Vi brugte: saltede peanuts, kokosmel, ananas, æble, springløg, banan, rød peberfrugt, rødt spidskål og lime…. Men som sagt er der frit spil til hvad man vil putte på toppen!

238a15f7-5ed3-4473-9e38-833e0c5eac1e

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det artige bræt....